Eveniment

Accident rutier în Colentina: Două persoane au fost lovite pe trecerea de pietoni

Accident rutier în Colentina: Două persoane au fost...

Autor: Ana Petrescu

22.03.2018, 18:31 235

Un conducător auto a lovit două persoane pe trecerea de pietoni de pe şoseaua Colentina, în dreptul parcului Plumbuita, au anunţat, vineri, reprezentanţii Brigăzii Rutiere. Victimele au fost transportate la spital, iar tramvaiele au fost blocate pe sensul de mers Fundeni spre Doamna Ghica.

Din primele informaţii, şoferul responsabil pentru accident a lovit gardul dintre sensurile de deplasare, în încercarea de a evita pietonii. Trecerea pentru pietoni era marcată şi semnalizată corespunzător.

Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei le recomandă bucureştenilor, având în vedere condiţiile meteorologice, să evite să folosească maşinile personale. Capitala se află sub incidenţa unui cod portocaliu de ninsoare.

"La aceasta ora in Mun. Bucureşti a început să ningă, vizibilitatea în anumite zone, în special în zona periferică, este scăzută şi pe alocuri, partea carosabila este acoperită cu zăpadă. Astfel, în condiţiile avertizărilor meteorologice emise de ANM, de Cod Portocaliu, pentru perioada 22.03, orele 23:00 - 23.03, orele 15.00, recomandăm conducătorilor de vehicule să utilizeze cât mai puţin autovehiculele personale, să folosească mijloacele de transport public (metrou, autobuz, tramvai), iar dacă este strict necesar să se deplaseze pe raza Mun. Bucureşti cu autoturimul, să se intereseze din timp de starea carosabilului din zona respectivă, a locurilor de parcare existente, iar autoturismul să fie echipat corespunzător", transmite Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

La această oră circulaţia tramvaielor a fost reluată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO