Eveniment

Accident teribil în Iaşi: Trei morţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit trei maşini

Accident teribil în Iaşi: Trei morţi, după ce un...

Autor: Ciprian Nedelcu

10.07.2018, 11:14 429

Trei oameni au murit într-un accident care a avut loc marţi dimineaţa pe Drumul European 85 din judeţul Iaşi, după ce un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit trei maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au spus că niciuna dintre cele trei persoane aflate în autoturismul care a intrat pe contrasens nu a supravieţuit impactului.

"Şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens pe drumul dintre localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei şi a intrat în coliziune cu alte trei maşini. Toate cele trei persoane din prima maşină au rămas incarcerate. Ulterior, au fost găsite decedate", a declarat marţi, corespondentului MEDIAFAX, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Conform acesteia, în celelalte trei vehicule implicate în accident nu există victime.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, carefac cercetări pentr ucidere din culpă.

Potrivit martorilor, şoferul autoturismului care a intrat pe contrasens nu ar fi dat semne de frânare, principala cauză a producerii impactului fiind, în opinia lor, faptul că şoferul ar fi adormit la volan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO