Eveniment

Adrian Sobaru, cel care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, şi-a făcut în noiembrie o asigurare de viaţă. În caz de deces, familia primea 52.000 lei, pentru invaliditate - 100.000 de lei

Adrian Sobaru, cel care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, şi-a făcut în noiembrie o asigurare de viaţă

Autor: Mediafax

29.12.2010, 14:18 65

Adrian Sobaru, electricianul TVR care s-a aruncat în 23decembrie de la balconul Parlamentului, a încheiat la sfârşitullunii noiembrie, la Alico România, o poliţă de asigurare de viaţăcu componentă investiţională, au declarat, miercuri, pentruMediafax, surse din piaţa asigurărilor.

Sursele citate au precizat că poliţa se numeşte Capital Invest,suma asigurată fiind de 17.000 RON, pe care urma să o primească laexpirarea perioadei de valabilitate a poliţei, respectiv la vârstade 65 de ani. În prezent, Adrian Sobaru are 42 de ani.

Prima de asigurare pe care o achită Sobaru este de 950 RON pesemestru, acesta fiind nivelul minim al sumei pentru respectivultip de asigurare.

Această poliţă îi dă dreptul la încasarea triplului sumeiasigurate, respectiv aproximativ 52.000 RON în caz de deces prinaccident. În caz de invaliditate totală permanentă în urma unuiaccident, suma pe care ar putea să o primească Adrian Sobaru seridică la 100.000 RON. Poliţa nu include şi clauze de spitalizare.Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO