Eveniment

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj lansează noi zboruri către o destinaţie din Egipt

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj...

Autor: Vasile Magradean, Mediafax

06.06.2018, 15:22 232

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a lansat miercuri zborurile turistice către Hurghada (Egipt), operate de compania aeriană AlMasria Universal Airlines cu o frecvenţă de două curse pe săptămână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al aeroportului clujean transmis, miercuri, zborurile spre Egipt vor fi operate cu aeronave Airbus A 320, având o capacitate de 179, respectiv 175 de locuri.

”Aeroportul Internaţional <Avram Iancu> Cluj a marcat printr-un eveniment dedicat, lansarea zborurilor sale turistice din anul 2018 către destinaţia de vacanţă Hurghada, Egipt, operate de compania aeriană AlMasria Universal Airlines. Zborurile vor avea o frecvenţă de două ori pe săptămână, în ziua de miercuri, cu aeronave Airbus A 320, având o capacitate de 179, respectiv 175 de locuri. Cursele spre destinaţia Hurghada vor fi operate până în 24 octombrie”, se arată în comunicat.

Zborurile spre Hurghada au mai fost operate de pe Aeroportul Internaţional Cluj în ultimii ani, timp în care această destinaţie s-a aflat printre preferinţele pasagerilor din Cluj-Napoca, dar şi din întreaga Transilvanie.

În acest an, pasagerii Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj pot călători spre 12 destinaţii turistice renumite din Turcia (Antalya), Grecia (Chania, Heraklion, Rhodos, Zakynthos, Skiathos, Corfu), Egipt (Hurghada, Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir), Spania (Palma de Mallorca) şi România (Constanţa).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO