Eveniment

Aeroportul Otopeni a fost informat privind direcţia de propagare a fumului de la incendiul din Baloteşti

Aeroportul Otopeni a fost informat privind direcţia de...

Autor: Firuta Flutur

27.06.2017, 20:33 145

Potrivit DSU, reprezentanţii aeroportului Henri Coandă din Capitală au fost informaţi privind direcţia de propagare a fumului.

Un incendiu puternic a izbucnit marţi seară la două hale unde se produceau mase plastice şi mobilă, aflate în nordul Capitalei.

Focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

La ora transmiterii ştirii, la faţa locului acţionează16 autospeciale de stingere.

Raed Arafat a declarat, marţi seara, că flăcările au cuprins un depozit de mobilă şi un depozit de PET-uri, pe o suprafaţă care depăşeşete 3.000 de metri şi că, până la ora transmiterii ştirii, nu există victime.

Totodată, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, într-o intervenţie telefonică, că o persoană care se afla într-una dintre imobile a fost evacuată şi că locuinţele cele mai apropiate se află la aproximativ 400-500 de metri, însă propagarea flăcărilor se face pe verticală.

"Una dintre hale este distrusă în totalitate, are pereţii dărâmaţi şi plafonul prăbuşit, şi se aud explozii succesive ale recipientelor sub presiune din interior", a precizat Daniel Vasile.

Pompierii acţionează la o distanţă de 50-70 de metri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO