Eveniment

Ana Bogdan s-a calificat în premieră pe tabloul principal la US Open

Ana Bogdan s-a calificat în premieră pe tabloul...

Autor: Andrei Ionascu

26.08.2016, 21:31 162

Partida s-a încheiat după o oră şi 37 de minute. Ana Bogdan a servit patru aşi şi a comis trei duble greşeli, iar procentajul mingilor jucate cu primul serviciu a fost 70% (65% puncte câştigate cu serviciul 1 şi 55% cu serviciul 2). Românca a profitat de cele 14 oportunităţi de break oferite de către adversară, speculând şase dintre acestea. În schimb, Bogdan şi-a pierdut de trei ori serviciul.

Ana Bogdan (23 de ani) reuşeşte accederea pe tabloul principal din cadrul US Open la prima participare. La începutul lunii august, românca a înregistrat prima semifinală în circuitul WTA, pe hard la Florianopolis.

Bogdan nu şi-a aflat încă adversara din primul tur al competiţiei americane. Printre posibilele adversare ale româncei se numără Agnieszka Radwanska (favorită 4) sau Garbine Muguruza (favorită).

Pentru parcursul de până acum la US Open, Ana Bogdan şi-a asigurat 10 puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 43.313 de dolari.

Pe tabloul principal al turneului de la Flushing Meadows vor mai evolua româncele Simona Halep, Patricia Ţig, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Irina Begu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO