Eveniment

Anchetă la Poliţia Dolj, după ce doi poliţişti au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu

Anchetă la Poliţia Dolj, după ce doi poliţişti au...

Autor: Ana Maria Constantinescu

18.07.2017, 13:31 120

Cei doi poliţişti au fost surprinşi, duminică, de un craiovean, în timp ce dormeau în maşina de serviciu pe care o parcaseră pe un drum mai puţin circulat.

Unul dintre ei dormea pe scaunul şoferului, celălalt în spatele sau. Cel care i-a văzut i-a fotografiat şi a publicat imaginile pe o reţea de socializare.

După publicarea imaginilor, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus efectuarea unei anchete pentru a stabili cine sunt poliţiştii.

”Conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări urgente de către organele specializate de control din cadrul Inspectoratului pentru clarificarea situaţiei. În măsura în care se vor constata încălcări ale Codului de etică şi deontologie profesională sau ale altor proceduri şi prevederi legale ce reglementează activitatea Poliţiei, se vor dispune măsuri în consecinţă, întrucât managementul instituţiei noastre nu tolerează astfel de comportamente“, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO