Eveniment

Aproape 60 de persoane au primit îngrijiri medicale după protestele din Bucureşti

 Aproape 60 de persoane au primit îngrijiri medicale după protestele din Bucureşti
16.01.2012, 09:48 159

Serviciul de Ambulanţă al Muncipiului Bucureşti şi SMURD au acordat duminică seară, în Capitală, 59 de consultaţii pe durata protestului, 26 de persoane fiind duse la spital, iar doi jandarmi şi un civil au rămas internaţi, a declarat managerul SABI, dr. Alis Grasu.

"Dintre cel 26 de persoane care au fost duse la spital, trei au rămas internate. Doi dintre cei internaţi sunt jandarmi, iar a treia persoană este din rândul protestatarilor", a precizat managerul SABI.

Galerie FOTO cu protestele din Bucureşti

Potrivit medicului, unul dintre jandarmi este internat la Spitalul de Urgenţă Florească în clinica de chirurgie plastică cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism facial, iar al doilea a fost transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă la Spitalul de ORL Panduri, pentru o fractură de piramidă nazală şi o plagă care a fost suturată.

Protestatarul care a rămas internat este la Spitalul Floreasca, el având fracturi la gambă dreaptă.

Tot la Floreasca a fost internat sâmbătă un alt jandarm, după protestele de sâmbătă din Piaţa Universităţii, cu traumatism cranio cerebral minor şi o plagă la scalp, el fiind vizitat duminică de premierul Emil Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO