Eveniment

Argeş: Restricţii de trafic pe DN 7, pentru lucrări de reparaţii la două poduri

Argeş: Restricţii de trafic pe DN 7, pentru lucrări de...

Autor: Departamentul Corespondenţi

31.07.2014, 22:22 831

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, de vineri, de la ora 23.00, până duminică, la ora 14.00, DN 7, Piteşti - Râmnicu Vâlcea, va fi închis circulaţiei rutiere pe tronsonul de drum cuprins între Piteşti (de la intersecţia cu DN 7 C) şi Morăreşti.

Drumul va fi blocat întrucât se vor realiza lucrări de reparaţii la podurile situate la kilometrul 120, în localitatea Bascov, şi la kilometrul 153, în zona Morăreşti - Deduleşti, care au fost avariate în urma viiturilor din ultimele zile.

În perioada în care DN 7 va fi blocat, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone vor fi redirecţionate pe traseul DN 65: Piteşti - Slatina - Găneasa, DN 64: Găneasa - Râmnicu Vâlcea. Pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone ruta ocolitoare este: DN 7 C Piteşti - Curtea de Argeş, DN 73 C Curtea de Argeş - Piatra - Burluşi, DN 7: Blidari - Râmnicu Vâlcea

Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone ce aparţin localnicilor din zona de drum închisă vor avea acces pe DN 7 C Piteşti - Merişani, DJ 704 H Merişani - Malu Vânăt - Drăganu.

Cel puţin 20 de case şi 13 curţi şi beciuri au fost inundate în Argeş, în ultimele 24 de ore, pompierii intervenind pentru evacuarea apei din zonele inundate, pe mai multe tronsoane de drum circulaţia desfăşurându-se cu restricţii în urma avariilor provocate de viituri infrastructurii de transport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO