Eveniment

Atac în Statele Unite: Un individ a deschis focul în mulţime în Las Vegas. Bilanţul victimelor urcă la cel puţin 2 morţi şi 24 de răniţi

Atac în Statele Unite: Un individ a deschis focul în...

Autor: Ştefan Stan

02.10.2017, 09:53 14840

UPDATE: Poliţa americană a anunţat prin intermediul contului de Twitter că suspectul atacului armat din Las Vegas a fost împuşcat şi că nu consideră că ar mai exista alţi atacatori, informează presa internaţională.

UPDATE: Bilanţul urcă la cel puţin 2 morţi şi 24 de răniţi

Mai multe victime au fost raportate în oraşul american Las Vegas, după ce o persoană a deschis focul în mulţime la un festival de muzică country. Poliţia spune că sunt mai multe rapoarte care arată că atacatorul este în libertate şi încă are arma la el. Alte surse spun că ar fi cel puţin 2-3 atacatori, care trăgeau de la etajul 32 al hotelului, ceea ce a dus la închiderea unităţii. 

Nu se ştie încâ căţi oameni au fost răniţi, dar martorii spun că este vorba de mai multe persoane. Atacul a avut loc în timpul festivalului Route 91 Harvest, un festival de muzică country în aer liber. 

Poliţia a transmis tuturor să evite zona în cauză.

Un ofiţer de poliţie ar fi fost împuşcat, iar serviciile de urgenţă se află la faţa locului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO