Eveniment

Aterizare de urgenţă pe aeroportul Otopeni după ce unui pasager i s-a făcut rău la bordul avionului

Aterizare de urgenţă pe aeroportul Otopeni după ce...

Autor: Anca Olteanu, Mediafax

02.11.2017, 12:39 592

Aeronava Boeing 787 Dreamliner a companiei Qatar Airways, care efectua zborul pe ruta Doha-Manchester, a aterizat de urgenţă, joi, pe aeroportul Otopeni după ce unui pasager i s-a făcut rău, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al CNAB, Teodor Postelnicu.

„Aeronava Boeing 787 Dreamliner, care aparţine companiei Qatar Airways şi care efectua zborul pe ruta Doha - Manchester, a solicitat la ora 10.30 aterizarea de urgenţă pe aeroportul Otopeni din motive medicale: unui pasager în vârstă de 53 de ani i s-a făcut rău. La ora 11.03 a aterizat. La bord a urcat echipajul medical al aeroportului. Medicii au stabilizat pasagerul şi au plecat cu acesta spre spital pentru mai multe analize”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Teodor Postelnicu.

Traficul aerian nu a fost afectat de incident, iar aeronava urmează să decoleze spre Manchester, a precizat reprezentantul CNAB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO