Eveniment

Audieri ”VIP” la Comisia de Anchetă: Codruţa Kovesi şi Florian Coldea sunt aşteptaţi marţi pentru a fi audiaţi

Audieri ”VIP” la Comisia de Anchetă: Codruţa Kovesi...

Autor: Liviu Dadacus

19.06.2017, 12:41 92

„Mâine avem 4 invitaţi: Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea, Cozmin Guşă, Cătălin Cherecheş. Până la acest moment nu avem confirmări decât din partea domnilor Guşă şi Cherecheş”, a spus Fifor.

Întrebat ce va face Comisia în situaţia în care Kovesi şi Coldea nu se vor prezenta marţi la audieri, Fifor a spus: „Mâine (marţi, n.r.) vom analiza şi vom decide paşii”.

„Variantele sunt conţinute în textul Hotărârii Parlamentului. A venit şi decizia CCR privind modificarea Statutului. Prin urmare există mai multe posibilităţi, dar nu vreau să mă antepronunţ. Textul (Hotărârii Parlamentului n.r.) prevede obligaţia de a se prezenta, precum şi decizia CCR. Avem elemente legale prin care să putem face paşi mai departe”, a spus Fifor.

El a arătat că săptămâna viitoare vor fi invitaţi din nou audieri Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu, având în vedere faptul că s-a primit răspunsul Parchetului în care se arată că cei doi nu au altă calitate în afară de cea de martor în anchetă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO