Eveniment

Aurel Simion, administratorul companiei Avi-Giis din Vâlcea (prelucrarea şi conservarea cărnii): "Această bulversare fiscală nu o doreşte nimeni, poate doar cineva din Guvern care cine ştie ce scop are"

Aurel Simion, administratorul companiei Avi-Giis din...
10.11.2017, 00:00 570

Aurel Simion, administratorul companiei Avi-Giis din Vâlcea (prelucrarea şi conservarea cărnii) spune:

"Sper să nu se aplice aceste măsuri fiscale. Sper să le atace cineva la Curtea Constituţională pentru că bluversează întregul mediu de afaceri, nu contează că e angajat sau angajator.

Nu am făcut un calcul să văd dacă scad salarile nete ale celor 42 de angjaţi care lucrează pentru noi. Aştept un feedback de la contabilă.

Această bulversare fiscală nu o doreşte nimeni, poate doar cineva din Guvern care cine ştie ce scop are. Am discutat cu cineva de la prefectura Vâlcea şi explicaţia lor pentru această revoluţie fiscală a fost că decidenţii speră la o mai bună colectare. Ni s-a spus ca mediul privat este neserios şi nu îşi plăteşte obligaţiile la stat.

Cu ghilimelele de rigoare am propus ca dacă tot suntem neserioşi sunt de acord să dăm angajatului efectiv în mână contribuţiile sociale să le depună la ANAF şi atunci vom vedea ce grad de colectare avem în ţara noastră.

Această revoluţie fiscală este o mâhnire care ne încercă pe toţi.

Nu am înţeles de ce a scăzut impozitul la chirii. Cei care închiriază înseamnă că au şi bani. De ca trebuit să le scad lor impozitul? Nu trebuia."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO