Eveniment

Autorul jafului armat de la o bancă din Bistriţa a furat aproximativ 19.000 de lei

Autorul jafului armat de la o bancă din Bistriţa a...

Autor: Firuta Flutur, Raluca Lazaroi

05.07.2016, 16:40 156

"Este vorba de o sumă de aproximativ 19.000 de lei care a fost furată. Poliţiştii bistriţeni continuă cercetările în acest caz, în colaborare cu poliţiştii din judeţele învecinate" a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, ag princ. Alexandra Veresezan.

Directorul sucursalei bancare unde s-a petrecut jaful, Manuela Vlaşin, a declarat că suma de bani furată din casierie este una nesemnificativă.

"S-a respectat protocolul în totalitate şi nu s-a ajuns la seiful băncii. În momentul în care persoana respectivă a intrat în sediul băncii, în incinta acesteia, se aflau mai mulţi clienţi şi personalul bancar. S-a respectat protocolul impus astfel de situaţii aşa că pagubele au fost minore. Suma de bani furată este nesemnificativă. În urma incidentului nimeni dintre clienţii băncii sau angajaţii acesteia nu au fost răniţi", a declarat presei directorul sucursalei bancare jefuite marţi dimineaţă de un bărbat de aproximativ 30 de ani.

Sute de poliţişti din Bistriţa-Năsăud şi din judeţele limitrofe, Cluj, Mureş şi Suceava, îl caută pe bărbatul care a pătruns marţi dimineaţă în incinta unei bănci din Bistriţa de unde, sub ameninţarea armei, a sustras suma de bani.

Oamenii legii au organizat filtre pe toate drumurile din Bistriţa, dar şi pe cele situate la ieşirile din judeţ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO