Eveniment

Avion uşor în care se aflau oficiali ai Agenţiei Europene pentru Frontiere, prăbuşit în Malta. Cel puţin cinci oameni au murit

Avion uşor în care se aflau oficiali ai Agenţiei...

Autor: Mediafax

24.10.2016, 10:49 68788

Un avion de mici dimensiuni în care s-ar fi aflat oficiali ai Agenţiei Europene pentru Frontiere (Frontex) s-a prăbuşit în Malta la scurt timp după decolare, în urma accidentului murind cel puţin cinci persoane, relatează Reuters online.

Oficiali au declarat presei locale că avionul se îndrepta spre oraşul libian Misrata şi că naţionalitatea victimelor nu este deocamdată confirmată.

Cum arătau fructele şi legumele înainte să fie modificate genetic

Cel mai bine ”păzit” secret al Facebook: Al doilea site al reţelei de socializare, gândit special pentru a vorbi cu prietenii

Care sunt diferenţele dintre vălurile islamice purtate de femeile musulmane

Capacitatea avionului este de circa 10 persoane, iar echipele de salvare caută supravieţuitori.

Avionul s-a părbuşit luni dimineaţă, la scurt timp după ce a decolat de pe Aeroportul Internaţional din Malta, în jurul orei locale 07.20 (08.20, ora României), potrivit The Independent.

Şansele să existe supravieţuitori sunt reduse.

Publicaţia The Times of Malta a anunţat că avionul a fost închiriat din Luxemburg pentru a fi folosit de către oficiali Frontex.

Coasta de nord a ţării este un punct important de unde ambarcaţiunile cu imigranţi se îndreaptă spre Europa, agenţia Frontex desfăşurând operaţiuni împotriva traficului cu fiinţe umane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO