Eveniment

Avocata Paula Iacob a murit

Avocata Paula Iacob a murit

Autor: Elvira Gheorghita, Mona Hera

07.10.2015, 11:06 11068

Decesul avocatei Paula Iacob a fost confirmat, pentru presa tabloidă, şi de fiica acesteia.

"Din păcate, este adevărat. S-a stins azi noapte. Eu acum trebuie să mă ocup de formalităţile care însoţesc o asemenea nenorocire. Este un moment extrem de greu, îmi cer scuze că nu pot să vorbesc, dar este prea greu", a declarat fiica Paulei Iacob, Ruxandra, conform presei tabloide.

Marius Marinescu a confirmat că Paula Iacob a murit, marţi, la locuinţa ei.

"Am rămas înmărmurit când am auzit vestea. Nu-mi vine să cred că vorbesc la trecut de doamna Iacob. Ne cunoşteam de-o viaţă. Nimeni nu poate să aibă un cuvând rău despre doamna Iacob, toată lumea a iubit-o. S-a încheiat o epocă. De multe ori vorbeam cu doamna Iacob şi spuneam că Regina Maria este regina celor răniţi, despre doamna Iacob pot să spun că era regina avocaturii româneşti. Avea o vorbă bună pentru toţi oamenii necăjiţi", a spus Marius Marinescu, la România TV.

Paula Iacob a fost internată, la sfârşitul lunii august, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, ea având suferinţe mai vechi cardiace şi pulmonare, precum şi diabet. Iniţial s-a suspectat că aceasta ar fi făcut şi un accident vascular cerebral, însă diagnosticul nu a fost confirmat, au declarat pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Ulterior, avocata a fost transferată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, fiind internată, o perioadă, la Secţia Cardiologie.

La sfârşitul anului trecut, Paula Iacob a căzut pe stradă şi a suferit o fractură de şold, având nevoie de două intervenţii chirurgicale.

Paula Iacob a devenit cunoscută în România după Revoluţia din 1989, când a devenit avocata lui Nicu Ceauşescu. De asemenea, ea a fost şi avocata lui Gigi Becali, dar s-a implicat şi în acţiunile organizaţiilor pentru drepturile animalelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO