Eveniment

Băsescu pentru Simona Halep: Uneori, a fi campion înseamnă să pierzi

Băsescu pentru Simona Halep: Uneori, a fi campion...

Autor: Departamentul Sport

04.05.2015, 17:16 200

"Mă uit cu milă la toţi palavragiii care, după eliminarea Simonei Halep de la Madrid, titrează: eşec sau dezastru sau şocant. Vreau să ştii că ei sunt oameni care în viaţă nu au fost obişnuiţi să câştige o competiţie. Ei nu ştiu că, uneori, a fi campion înseamnă să pierzi, pentru simplul motiv că toţi te vor înfrânt şi luptă cu îndârjire pentru asta. Un om normal nu poate fi motivat să fie tot timpul îndârjit. Uneori, sufletul lui, corpul lui, creierul lui refuză îndârjirea", a scris Băsescu pe contul lui de Facebook, într-un mesaj intitulat "Pentru Simona".

De asemenea, el îi transmite jucătoarei de tenis că nu este important să câştige de fiecare dată. "Nu este important să câştigi de fiecare dată. Important este ca, la sfârşit, să câştigi campionatul. De fapt, la Madrid nu s-a întâmplat nimic. Îţi spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodată un campionat", i-a mai transmis fostul preşedinte Simonei Halep, mesajul său încheindu-se "Cu dragoste pentru tinereţea şi loialitatea ta faţă de competiţie".

Simona Halep, locul 2 WTA, finalistă la ediţia precedentă a Madrid Open, a fost învinsă, duminică, de sportiva franceză Alize Cornet, locul 28 WTA, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, în prima manşă a turneului de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO