Eveniment

Bercea Mondial, analfabet dar cu carnet de conducere

Autor: Gândul

26.02.2011, 13:35 23

Bercea Mondial este analfabet, dar are permis de conducere, ceeace contravine legislaţiei din România, conform Gândul. Faptul că interlopul nu ştie să citească a ieşit laiveală zilele acestea, când a trebuit să dea declaraţii la Parchetşi în faţa instanţei de judecată.

În faţa procurorului de caz, Eugen Iacobescu, Bercea s-a lăudatcă el, spre deosebire de "intelectuali", este un om deştept pentrucă a reuşit să facă milioane de euro fără carte, în timp ce oameniicu facultate nu sunt în stare de nimic. De asemenea, în faţainstanţei de judecată, a luat declaraţia consemnată de grefier şinu a ştiut ce să facă cu ea.

Ziarul gândul a încercat să afle dacă autorităţile vor lua vreomăsură în legătură cu acest aspect.

"Eu nu pot să-i anulez permisul decât dacă instanţa constată căa fost obţinut fraudulor", a declarat pentru gândul comisarul şefLucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere. Întrebat cine ar puteasesiza instanţa de judecată, şeful Poliţiei Rutiere a precizat căacest lucru ar putea să îl facă Parchetul. Vedeţi care a fost răspunsul procurorilor pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO