Eveniment

BIO: Bogdan Trif, propunerea PSD pentru Ministerul Turismului, a absolvit Facultatea de Agronomie

BIO: Bogdan Trif, propunerea PSD pentru Ministerul...

Autor: Departamentul Corespondenţi

26.01.2018, 14:20 645

Bogdan Trif s-a născut în 28 aprilie 1977, are 41 de ani şi este căsătorit.

Înainte de a fi propus pentru funcţia de ministru al Turismului, Bogdan Trif a fost comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, unde lucrează din 31 martie 2016.

Anterior, Bogdan Trif a fost director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu, în această instituţie lucrând din 2004, când s-a angajat ca şi consilier.

Bogdan Trif este absolvent al Facultăţii de Agronomie, în cadrul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu, fiind inginer. A urmat un program de masterat la Facultatea de Ştiinţe Ecologice şi altul de Managementul Securităţii, Sănătăţii şi Relaţiilor de Muncă, la Facultatea de Inginerie ”Hermann Oberth”, din Sibiu.

În perioada 2009 – 2012, Bogdan Trif a urmat şi cursurile Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii Alma Mater Sibiu.

Din aprilie 2017, Bogdan Trif este şi preşedinte al PSD Sibiu, acesta schimbându-l din funcţie pe Ovidiu Sitterli, în acel moment deputat PSD.

Ulterior, Sitterli a demisionat din partid şi a rămas deputat independent.

Surse politice declarau, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, că Bogdan Trif, comisarul Gărzii Naţionale de Mediu şi preşedinte al PSD Sibiu, ar putea prelua mandatul de ministru al Turismului de la Mircea Titus Dobre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO