Eveniment

Blaga anunţă că Adriean Videanu şi-a dat demisia de la şefia PDL Bucureşti şi e suspendat din partid

Blaga anunţă că Adriean Videanu şi-a dat demisia de...

Autor: Andi Manciu

31.01.2015, 12:11 70

Vasile Blaga a fost întrebat, înaintea şedinţei Consiliului Naţional al PNL care se reuneşte sâmbătă, la Palatul Parlamentului, care este statutul lui Adriean Videanu în PNL, din moment ce a fost arestat preventiv.

”Din păcate lucrurile sunt clare, domnia sa este suspendat din calitatea de membru de partid, dar a trimis azi dimineaţă la partid şi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei noastre de Bucureşti şi co-preşedinte al PNL ( Organizaţia PNL Bucureşti, nr)”, a declarat Blaga.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a lui Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi Florentin Mihăilescu. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel despăgubirii ilegale pentru un teren supraevaluat şi nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa supremă.

Adriean Videanu a fost adus, sâmbătă dimineaţă, în arestul Poliţiei Capitalei de către poliţişti, care l-au ridicat de la locuinţa sa din judeţul Ilfov, după ce instanţa supremă a emis pe numele lui mandatul de arestare peventivă pentru 30 de zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO