Eveniment

Blocaj in Cosmopolis, din cauza TIR-urilor deraiate pe centură. Se poate ieşi, dar cine vrea să se întoarcă trebuie să meargă pe contra-sens

no title

Autor: Cristi Moga

26.01.2012, 14:56 4130

Ora 16.10: Reprezentanţii Cosmopolis spun că Centura de Nord a Capitalei a fost deblocată "cât să treacă o maşină" pe porţiunea dintre proiectul imobiliar şi localitatea Tunari, astfel că cine doreşte să părăsească ansamblul rezidenţial poate să o facă. Cu toate acestea, zăpada face încă probleme, ţinând cont că sensul opus este în continuare blocat, astfel că cine doreşte să ajungă în Cosmopolis ar trebui să meargă pe contra-sens.


Reprezentanţii Cosmopolis spun că circulaţia pe şoseaua de Centură nu a fost reluată, dar utilajele dezvoltatorului ajută în prezent la deblocarea accesului, iar supermarketul din cadrul proiectului a fost redeschis.

Ora13:51 Locatarii proiectului imobiliar Cosmopolis din comuna Ştefăneşti de lângă Capitală, în care s-au mutat peste 1.000 de persoane în cele 750 de apartamente şi vile finalizate în prezent, sunt blocaţi de ieri în cadrul proiectului, ca urmare a problemelor de trafic de pe şoseaua de Centură.

Cosmopolis se află la nord de Bucureşti, la câteva sute de metri de şoseaua de Centură, singura cale de acces în prezent spre Capitală.

"Suntem blocaţi. Avem clienţi care nu au ajuns aseară acasă. Avem clienţi care nu au putut pleca dimineaţă spre serviciu, dar nu am avut probleme cu curentul sau cu încălzirea în apartamente. Supermarketul este închis de aseară. Maşinile nu puteau trece pe şoseaua de Centură de Fan Courier din cauza unor TIR-uri deraiate. Avem şi noi utilaje, prin proiect se poate circula, dar nici eu n-am mai plecat aseară acasă", spune Claudia Nedelcu, directorul de marketing şi vânzări al proiectului.

În localităţile din jurul Capitalei locuiesc câteva sute de mii de persoane care lucrează în Bucureşti şi astăzi au avut dificultăţi să ajungă astăzi în oraş, mai multe căi de acces fiind impracticabile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO