Eveniment

Bogdan Olteanu, după audieri: Am pierdut ce aveam de pierdut; îmi pledez nevinovăţia

Bogdan Olteanu, după audieri: Am pierdut ce aveam de...

Autor: Andreea Traicu

10.08.2016, 16:14 260

"Pentru mine ceea ce era sa se întâmple s-a întâmplat. Am suportat deja consecinţele şi am pierdut ce aveam de pierdut. De acum încolo rămâne să reuşesc să îmi găsesc dreptatea. Îmi pledez nevinovaţia, lucrurile vor merge înainte potrivit procedurilor. Nu discutăm elementele din dosar", a declarat Bogdan Olteanu după audieri.

Fostul viceguvernator al BNR este acuzat de DNA că ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu pentru efectuarea de demersuri pe lângă membrii Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Procurorii DNA au cerut arestarea lui, instanţa supremă respingând cererea şi dispunând plasarea în arest la domiciliu în cazul fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor.
În aceeaşi cauza a fost audiat mierucuri şi fostul ministru al Mediului, Attila Korodi. Potrivit legii, propunerea pentru funcţia de Guvernator al Deltei Dunării este făcută de Ministerul Mediului şi este aprobată de Guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO