Eveniment

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park şi tatăl a şase copii, s-a sinucis

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park şi...

Autor: Mihai Draghici

20.07.2017, 21:43 10498

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park şi tatăl a şase copii, s-a sinucis la vârsta de 41 de ani. Cântăreţul a fost găsit spânzurat, joi, în casa sa din Los Angeles.

Conform TMZ, cântăreţul în vârstă de 41 de ani s-a spânzurat în casa sa din Palos Verdes Estates, din Los Angeles. Trupul fără viaţă al lui Bennington a fost găsit de autorităţi.

Chester Bennington s-a luptat ani de zile cu dependenţa de droguri şi alcool. El era tatăl a şase copii din două căsătorii.

Bennington a fost prieten apropiat cu rockerul Chris Cornell , solistul trupei Soundgarden, care s-a spânzurat în luna mai a acestui an. Chester şi chitaristul Linkin Park Brad Delson au interpretat melodia 'Hallelujah' a lui Leonard Cohen la înmormântarea lui Cornell.

Trupul lui Bennington a fost găsit de poliţişti chiar în ziua în care Cornell ar fi împlinit 53 de ani.

Linkin Park a fost una dintre cele mai de succes trupe de rock alternativ din toate timpurile, cu hituri precum “Faint,” “In the End” şi “Crawling.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO