Eveniment

Brigada Rutieră a Capitalei: Peste 200 de poliţişti vor fi în stradă în prima zi de şcoală

Brigada Rutieră a Capitalei: Peste 200 de poliţişti...

Autor: Oana Despa, Mediafax

10.09.2017, 13:22 207

"A fost suplimentat dispozitivul rutier, avem peste 200 de poliţişti, care vor ieşi în stradă, în special punctele aşa zise nevralgice ale Capitale, unde pot apărea blocaje pe marile bulevarde, monitorizăm tot ceea ce înseamnă unităţi de învăţământ, lucrăm cu celelalte structuri de poliţie şi jandarmi, vorbim despre colegii de la Ordine Publică şi am scos toate echipamentele pe care le avem, începând de la motociclete, la autoturisme. Acţiunea va avea loc în intervalul orar 07.00-11.00", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Bucureşti, Ovidiu Munteanu.

Cea mai monitorizată zonă va fi cea centrală, de unde se fac ramificaţiile către zonele periferice: Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Bulevardul Ştefan cel Mare, Dimitrie Cantemir, zona Tineretului, Răzoare, Virtuţii, Lujerului, Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Mihai Bravu şi Dristor.

"Este exclusă închiderea vreunei străzi. Traficul va fi coordonat de la ora 7.00 dimineaţa, până în jurul orei 11.00, vor fi poliţişti în stradă şi după ora 15.00. De marţi, când începe şcoala efectiv, în intervalul 7.00-09.30, vom avea oameni în toate punctele importante, acest lucru se va repeta toată săptămâna pentru că ne aşteptăm la aglomeraţie în această perioadă", a adăugat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Bucureşti.

Inspectoratul General de Poliţie din România (IGPR) a anunţat că 9.417 poliţişti vor fi mobilizaţi, luni, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din toată ţara, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO