Eveniment

​Bucureştiul este un oraş de tranzit, nu o destinaţie propriu-zisă

​Bucureştiul este un oraş de tranzit, nu o...

Autor: Simona Tatu

12.05.2017, 12:13 1479

Bucurestiul este mai degraba un oras de tranzit, decat o destinatie de sine statatoare. De obicei, turistii vin in Bucuresti pentru a pleca in Sibiu, Budapesta, Roma sau alte destinatii din tara sau din afara, au spus specialistii din turism prezenti la un eveniment din Bucuresti. 

Mai mult, avand in vedere ca turistii isi gasesc vacantele online, cautand informatii fie pe facebook sau pe instagram, Bucurestiul are nevoie de promovare in acesta zona de social media, este de parere Kash Bhattacharya blogger de travel din Portugalia, care a fost votat bloggerul anului 2016 de catre National Geographic Traveller Reader Awards. 

"Industria de travel blogging este foarte competitiva. In ceea ce priveste Bucurestiul, cred ca povestile pot atrage turistii. Trebuie sa uitam de vanzari si sa spunem povesti despre aceasta destinatie. Cel mai important este sa putem crea o experienta unica pentru turisti, astfel incat ei sa doreasca sa se intoarca", a completat Kash Bhattacharya. 

In cativa ani, capitala Romaniei va deveni o destinatie unica, mai sunt de parere bloggeri invitati in cadrul evenimentului. 

"Cred ca Bucurestiul va deveni o destinatie unica in scurt timp. Ceea ce mi-a placut cel mai mult aici sunt cladirile, sunt si cladiri noi, dar si cladiri vechi foarte bine intretinute", a spus un alt blogger de travel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO