Eveniment

Care sunt cele mai importante lansări auto ale toamnei

Autor: Bogdan Alecu

01.09.2015, 17:08 619

Salonul Auto de la Frankfurt, care începe pe 15 septembrie, se vor lansa cel puţin 30 de automobile importante pentru piaţa locală dar şi cea europeană şi mondială. Printre acestea se numără şi noile modele Dacia Sandero şi Logan cu transmisie automată de tip robotizată alături de noul Opel Astra, prezentat în avanpremieră şi la Bucureşti săptămâna trecută.

În segmentul automobilelor de lux, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt cele mai multe priviri vor atrage noile Bentley Bentayga, primul SUV din istoria mărcii pentru care deja trei români au achitat avansul de 30.000 de euro, dar şi noul S-Klasse Cabriolet, unul dintre cele mai luxoase decapotabile din lume.

În segmentul SUV-urilor compacte, unul dintre cele mai dinamice de pe piaţa auto europeană, Kia lansează la Frankfurt noul Sportage, despre care constructorul sud-coreean nu a comunicat încă nimic. Sportage este cel mai bine vândut SUV de import de pe piaţa locală şi al doilea după Dacia Duster.

În premieră pentru clasa medie, la Frankfurt sunt aşteptate două modele importante pe acest segment, unul pe nişa premium, unde Audi vine cu noul A4, iar al doilea pe segmentul de volum, unde Renault încearcă să recâştige terenul pierdut de Laguna cu noul Talisman.

Audi vine cu noul A4 la doar câteva luni de la prezentarea oficială a lui Q7, probabil cel mai aşteptat SUV din ultimii ani. Cu toate că A4 rămâne unul dintre cele mai accesibile modele de Audi, nu este cu nimic mai prejos, motiv pentru care nemţii au lansat pe acestea cele mai noi tehnologii din portofoliul lor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO