Eveniment

Casa de avocatură RTPR Allen & Overy a oferit consultaţii fondului de investiţii Enterprise Investors în tranzacţia de vânzare a producătorului de materiale de construcţii Macon Deva către un grup german

Casa de avocatură RTPR Allen & Overy a oferit...

Autor: Dragoş Dinu

20.12.2017, 19:43 206

Casa de avocatură RTPR Allen & Overy a fost consultantul fondului de investiţii Enterprise Investors în tranzacţia de vânzare a producătorului de materiale de construcţii Macon Deva către grupul german Xella. Echipa de avocaţi implicaţi în acest proiect a fost condusă de către Costin Tărăcilă, Managing Partner, şi Andrei Mihul, Managing Associate, şi a inclus avocaţi din birourile din Bucureşti şi Londra.

„Suntem foarte mulţumiţi de cooperarea cu RTPR Allen & Overy, care ne asistă de peste 12 ani în cele mai multe din tranzacţiile încheiate de Enterprise Investors în România. Expertiza extinsă în tranzacţiile de M&A, creativitatea şi, nu în ultimul rând, disponibilitatea avocaţilor firmei, ne-au dat încrederea să ii avem parteneri în toate etapele participării noastre în Macon, de la achiziţie până la exit. Mulţumim tuturor celor implicaţi în acest proces complex şi sunt convins că vom avea o colaborare la fel de strânsă şi în viitor.”, a declarat Şerban Roman, Vicepreşedinte Enterprise Investors.

Enterprise Investors este unul dintre cei mai importanţi clienţi ai RTPR Allen & Overy, avocaţii RTPR Allen & Overy acordându-le consultanţă în mai multe tranzacţii pe care aceştia le-au derulat în România, printre care putem menţiona vânzarea lanţului de supermarketuri Profi către Mid Europa Partners.

 „Enterprise Investors sunt unii dintre cei mai vechi şi apropiaţi clienţi ai noştri alături de care am încheiat multe tranzacţii de răsunet. Am fost alături de Enterprise Investors de-a lungul investiţiei sale în Macon: i-am asistat în 2006 la achiziţia Macon, mai târziu în 2008 la achiziţia grupului Simcor, iar acum la vânzarea grupului Macon”, a declarat Costin Tărăcilă.

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy cuprind finanţări, fuziuni şi achiziţii, pieţe de capital, insolvenţă şi restructurări, concurenţă, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, litigii şi arbitraj, consultanţă pentru sectoarele de afaceri, inclusiv energie, telecomunicaţii, finanţare, real estate şi industria farmaceutică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO