Eveniment

Câştigătoarea a 26 de milioane de dolari la loterie a spălat biletul şi a pierdut premiul

Câştigătoarea a 26 de milioane de dolari la loterie a...

Autor: Dorin Oancea

15.05.2021, 12:30 690

O femeie care pretinde că a cumpărat biletul câştigător, în valoare de 26 de milioane de dolari, la o extragere a California Lottery spune că l-a lăsat  în buzunarul pantalonilor şi l-a distrus-o în maşina de spălat, relatează presa americană, citată de BBC.

Biletul câştigător SuperLotto Plus a fost vândut la un magazin din suburbia Norwalk din Los Angeles, în noiembrie.

Femeia, care a rămas anonimă, apare pe camerele de supraveghere achiziţionând un bilet în magazin la momentul respectiv.

Dar termenul stabilit pentru revendicarea premiului a trecut joi.

Organizatorii loteriei spun că câştigul trebuie revendicat în termen de 180 de zile de la extragere, care a avut loc pe 14 noiembrie.

Un vânzător a declarat pentru Whittier Daily News din California că o femeie a intrat miercuri în magazin, susţinând că este deţinătoarea biletului câştigător, dar că a pierdut biletul şi se teme că l-a distrus în maşina de spălat.

O purtătoare de cuvânt a Loteriei din California, Cathy Johnston, a declarat ziarului că filmările din magazin nu ar fi suficiente pentru a justifica afirmaţia femeii şi că este necesară „o dovadă substanţială convingătoare că a fost în posesia biletului”.

Cu toate acestea, o copie a videoclipului a fost împărtăşită organizatorilor loteriei şi cererea este investigată în continuare, a confirmat Johnston.

Dacă nu există un câştigător recunoscut al premiului, suma va fi distribuită în şcolile publice din California, au spus organizatorii într-un comunicat. Retailerul care a vândut biletul câştigător a primit 130.000 de dolari ca parte a procedurii standard a loteriei, se adaugă în declaraţie.

Numerele câştigătoare pentru extragerea din noiembrie au fost 23, 36, 12, 31, 13, alături de meganumărul 10.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO