Eveniment

Cât muncesc în realitate poliţiştii din România: Poliţistul care s-a rănit cu un cuţit a avut anul trecut în lucru un singur dosar în cadrul căruia a făcut o singură audiere

Cât muncesc în realitate poliţiştii din România:...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

21.03.2018, 14:02 827

”Ofiţerul de poliţie este în stare stabilă, rămânând internat la spital pentru a fi monitorizat şi supus tuturor investigaţiilor medicale necesare. Informaţiile potrivit cărora poliţistul avea un volum mare de muncă, fapt ce ar fi generat nemulţumiri ale acestuia, nu se susţin. În anul 2017, ofiţerul de poliţie a avut în lucru un singur dosar penal, în cadrul căruia a efectuat o singură audiere. De asemenea, pe tot parcursul anului 2017, a primit spre soluţionare 6 petiţii”, arată IGPR.

Pentru stabilirea cauzelor care l-au determinat pe poliţist să îşi provoace răni, a fost deschisă o anchetă, sub coordonarea procurorului, privind vătămarea corporală din clupă.

Conducerea Poliţiei Române a dispus luarea măsurilor necesare pentru ca ofiţerul de poliţie să primească asistenţa medicală şi psihologică de care are nevoie.

Poliţistul din Prahova s-a rănit, marţi, cu un cuţit după ce a ieşit de la serviciu, apoi a mers la Poliţia Floreşti, unde a fost găsit de colegi.

"Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că ofiţerul, după ce a ieşit din serviciu, s-a deplasat cu un autovehicul într-o localitate vecină şi şi-a provocat o taietură cu un cuţit, pe braţul stâng, fără afectarea vreunui vas de sânge", a transmis Poliţia Prahova.

Poliţistul a fost transportat pentru evaluare medicală, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

El fusese evaluat psihologic ultima oară acum aproape un an.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţistul ar fi declarat că a recurs la acest gest pentru că nu mai făcea faţă la serviciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO