Eveniment

Cat trebuie sa platesti ca sa iti alegi locul in avion la low-cost?

Cat trebuie sa platesti ca sa iti alegi locul in avion la low-cost?
17.03.2010, 00:00 307

Companiile aeriene ofera posibilitatea alegerii locului inavion atunci cand rezervarea si plata se fac online sau direct laaeroport.

Astfel, daca vrei sa iti alegi un loc anume in avion intimpul rezervarii online, trebuie sa platesti, pe langa pretuluibiletului, o taxa suplimentara de 3 euro la compania low-cost BlueAir. "Taxa a fost marita incepand cu 9 martie anul acesta", porivitdatelor de pe site-ul companiei Blue Air.

Pe de alta parte, la compania ungara Wizz Air taxa pentrualegerea unui loc cu mai mult spatiu este de 5 euro, daca aceastacerinta se mentioneaza in timpul rezervarii online si de 10 eurodaca se specifica in momentul realizarii check-inului la aeroport,potrivit informatiilor de pe site-ul companiei aeriene.

La operatorul aerian de stat Tarom, serviciul de alegere a unuiloc in avion, in timpul rezervarii online, este gratuita, aratadatele de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO