Eveniment

Cătălin Popa, director executiv, Decitex (producător de mopuri şi lavete pentru sectorul medical, 50 de angajaţi): "În ansamblul său, pachetul fiscal pare un amestec de orgolii, reglări de conturi, resemnare, impotenţă şi PR"

Cătălin Popa, director executiv, Decitex (producător...
10.11.2017, 00:00 180
Cătălin Popa, director executiv, Decitex (producător de mopuri şi lavete pentru sectorul medical, 50 de angajaţi) spune:

"În ansamblul său, pachetul fiscal pare un amestec de orgolii, reglări de conturi, resemnare, impotenţă şi PR.

Bugetul de salarii nu va fi afectat deloc în 2018. Nu avem niciun angajat cu salariul minim pe economie. Bugetul nostru pentru 2018 este închis de mai bine de o lună şi nimeni nu va sta să-l refacă de dragul unora care vor să-şi facă lor cadouri şi celor apropiaţi lor cu ce am eu în buzunar. Ceea ce se va schimba va fi doar modul de calcul al salariilor. Avem un buget total alocat, inclusiv taxa de solidaritate, vom vedea, după publicarea pachetului în Monitorul Oficial, dacă şi cum vor fi afectate veniturile. Dar, acolo unde netul va fi cu plus, aşa va fi, iar unde va fi cu minus, tot aşa va fi. Este exclus să procedăm la creşteri salariale în absenţa ameliorării altor indicatori (economii, creşterea productivităţii muncii etc.)."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO