Eveniment

Cătălina Ponor a cucerit titlul european la bârnă. Larisa Iordache, medaliată cu bronz

Cătălina Ponor

Cătălina Ponor

Autor: Denis Şchiopu

23.04.2017, 14:54 664

"M-am simţit extraordinar. E normal să am lacrimi în ochi pentru că am muncit enorm pentru această medalie, nu numai în ultimele şase luni, ci de mulţi ani. Ar fi fost păcat ca o secundă de neatenţie să îmi distrugă şansele de a câştiga această medalie. Le mulţumesc părinţilor, care au fost alături de mine, şi tuturor celor care au fost aici!", a declarat Cătălina Ponor pentru TVR.

În vârstă de 29 de ani, Ponor a fost notată de arbitri cu 14,566 şi a fost urmată de sportiva olandeză Eythora Thorsdottir (18 ani), care a obţinut argintul după ce a fost notată cu 14,066, şi de Larisa Iordache (20 de ani), care a câştigat bronzul, cu nota 13,966.

"Mă bucur foarte tare că am încheiat ziua cu bine, că mi-am stăpânit emoţiile. Dar la coborâre am plecat cu foarte multă viteză şi am făcut mulţi paşi. Mă bucur că m-am simţit bine şi că n-am avut dureri. Şi mă bucur că am ajuns la acest campionat european", a afirmat Larisa Iordache pentru TVR.

Delegaţia României ajunge astfel la patru medalii câştigate la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca, după ce sportivul Marian Drăgulescu a cucerit aurul la sol şi argintul la sărituri.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduieşte în perioada 19-23 aprilie Campionatele Europene de Gimnastică, competiţie la care participă 274 de gimnaşti, dintre care 168 băieţi şi 106 fete, din 37 de federaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO