Eveniment

Căutările anului pe eMAG: De la „smartvaci”, la „draperii versace”

Căutările anului pe eMAG: De la „smartvaci”, la...

Autor: Alex Ciutacu

21.12.2017, 17:55 1438

În anul 2017, numărul căutărilor pe eMAG a crescut cu 65%. Din cele 235 de milioane de căutări înregistrate, „kendama” a fost cel mai căutat cuvânt, urmat îndeaproape în top 10 de „telefon”, „televizor”, „laptop”, „aspirator”, „anvelope”, „nike” sau „ceas”.

Totuşi, ca în fiecare an, eMAG clasifică cele mai amuzante căutări ale românilor.

În categoria „Cum se aude, aşa se scrie”, oamenii au căutat „câine ciu ua ua ua”, „smartuaki” sau „smartvaci”, „haine beisbol”, „empetrei” sau „hensfri”.

„Rezultatul meciului cfr cluj-fcsb”, „fratior de vanzare” şi „inscrieri vocea romaniei 2017”, au condus topul în cadrul categoriei „În curând pe eMAG”.

În celelalte categorii se pot regăsi termeni precum „draperii versace”, „ciorapi porumb”, „foarfec castrat porci”, „adidasi niu balnse”, „hoaiey” sau „husa de aifon pentru samsung galaxi grand neo plus”.

Rubrica „Cel mai nefericit typo” a rămas cea mai amuzantă şi anul acesta, unde „laba frigorifica”, „decuratiune spuma”, „filtru catea”, „album fofo” şi „trabuci” au condus topul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO