Eveniment

CDR: Consolidarea fiscală pentru firmele cu capital autohton va facilita o creştere internă puternică

CDR: Consolidarea fiscală pentru firmele cu capital...

Autor: Andrei Mazurchievici

11.05.2015, 00:00 70

În contextul dezbaterilor parlamentare pe marginea proiectului de rescriere a Codului Fiscal şi a Codului de Procedură Fiscală, CDR a transmis un pachet de amendamente în care reiterează priorităţile susţinute în perioada de consultări publice organizate de Ministerul Finanţelor Publice.

"Între recomandările care se referă la toate capitolele Codului Fiscal şi celui de Procedură Fiscală, amintim importanţa introducerii consolidării fiscale pentru grupurile de firme cu capital autohton ce va facilita o creştere internă mai puternică, sau reducerile necesare pentru cheltuielile de cercetare – dezvoltare ocazionate de subcontractori", se arată într-un comunicat al CDR.

Preşedinţia şi secretariatul Coaliţiei pentru Dezvoltarea României sunt coordonate, până în iunie 2015, de către Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR).

Proiectele Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, adoptate de Senat, au intrat marţi în dezbatere la Camera Deputaţilor, forul decizional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO