Eveniment

Ce companii scot la concurs 1.600 de joburi

Ce companii scot la concurs 1.600 de joburi
13.04.2010, 23:04 110

Hewlett-Packard (HP) Romania, PricewaterhouseCoopers,KPMG, Adobe, Microsoft, BCR, JTI, Kraft Foods sau RenaultTechnologie Roumanie sunt doar cateva din firmele care au pus labataie 1.600 de joburi la targul de joburi Angajatori de Top, careva avea loc in Capitala.

Cei 70 de angajatori care si-au anuntat participarea laeveniment cauta, in special, candidati fara experienta si oferaposibilitatea studentilor de a participa la programe de internshipsau management trainee. Cele mai multe joburi sunt oferite pentrupozitiile de junior sau senior software developer in companiiprecum Adobe sau Microsoft Development Center Copenhagen si pentrucandidati care cunosc limbi straine, in companii precumproducatorul de tutun British American Tobacco sau furnizorii deservicii Accenture, Genpact, WNS sau Wipro.

"Continuam sa angajam in 2010, in special in zona dedezvoltare web, si o sa avem cam 30-50 de pozitii deschise de-alungul anului", sustin reprezentantii Adobe Romania.

Si compania de audit si consultanta KPMG Romania a anuntatca va face cateva zeci de recrutari anul acesta pentru birouriledin Bucuresti si din tara, cautand absolventi si tineri cu studiieconomice sau juridice.

Coface Romania, com panie de colectare debite si deasigurare a riscului comercial, a anuntat ca intentioneaza sa-si mareas ca echipa ca urmare a deschiderii unei platforme back-officein Bucuresti, pentru a oferi suport tarilor din Europa Centrala side Est.

"Pentru aceasta platforma vom angaja cu precaderevorbitori de bulgara, slovaca, ceha si maghiara (in total in jur de50 de angajati pentru 2010 si inceputul lui 2011)", spune OanaOchiana, HR Manager in cadrul Coface Romania. Compania cautaabsolventi de studii economice sau juridice, care sa cunoasca silimba engleza la nivel cel putin mediu.

Producatorul de sucuri si snacks-uri Pepsico intentioneazasa recruteze 15 studenti in anii terminali din care sa selectezecinci angajati pe perioada determinata pentru un program deinternship desfasurat in perioada verii.

"Celor cinci interni care se vor califica pentru a douaetapa a programului de internship li se va oferi un salariuechivalent cu pachetul cu care PepsiCo remunereaza pozitiileentry-level", spun reprezentantii companiei. Targul de joburi,organizat de Catalyst Solutions, se va derula intre 23 si 24aprilie in Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO