ZF 24

Ce fac dezvoltatorii pentru a vinde cat mai multe apartamente cu TVA de 5%

20.11.2008, 18:30 26

Dezvoltatorii au solutii pentru "incadrarea" unui numar cat mai mare de apartamente noi in limita de 100.000 de euro stabilita de Guvern pentru reducerea TVA de la 19% la 5%, astfel ca in urma unui discount de 10% pentru locuintele cumparate cu plata integrala sau a celor vandute fara finisaje, pot fi gasite in Bucuresti inclusiv apartamente cu trei camere la preturi sub pragul impus.

Astfel, compania Alf Company, care dezvolta ansamblul Pipera City Lights in Pipera, vinde in cadrul proiectului inclusiv apartamente nefinisate, pentru locuintele cu trei camere si o suprafata utila de 85 de metri patrati, pretul ridicandu-se la 95.000 de euro, potrivit lui Ciprian Morari, directorul de vanzari al proiectului.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt preturile garsonierelor si apartamentelor finisate si de unde pot fi achizitionate locuintele cu preturi sub 100.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO