Eveniment

Ce spune cel mai în vogă degustător de vinuri din România va lansa în aprilie o carte în care 216 vinuri vor fi ierarhizate, iar două dintre sunt ale guvernatorului BNR

Ce spune cel mai în vogă degustător de vinuri din...

Autor: Alexandra Marcu

19.03.2016, 17:32 2998

Marinela Ardelean, cel mai în vogă degustător de vinuri din România va lansa o carte în care va ierarhiza 216 vinuri, printre care se află şi 2 etichete ale guvernatorului BNR.

Marinela spune că în top 216 vinuri din România se regăsesc şi două etichete de la Casa Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale Române şi anume Sauvignon Blanc şi Cabernet Sauvignon.

Guvernatorul BNR este antreprenor de mai mulţi ani, având jumătate din acţiunile unei companii-Măr SRL, care produce vinul familiei sub brandul „Casa Isărescu”. Firma este condusă de fiul guvernatorului.

Din 2009 până în 2014, compania Măr-SRL a raportat o cifră de afaceri cumulată pe 6 ani de 11,93 milioane de lei, cu un profit net de 2,77 milioane de lei, adică o marjă de 23,21%. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO