Eveniment

Ce spune Fondul Naţional de Garantare cu privire la investigaţia Parchetului General: Nu afectează activitatea instituţiei

Ce spune Fondul Naţional de Garantare cu privire la...

Autor: Departamentul Economic

19.07.2018, 11:27 246

Conducerea Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii a luat toate măsurile necesare astfel încât investigaţia în derulare să-şi urmeze cursul, fără să afecteze activitatea instituţiei, arată un comunicat al instituţiei. 

„Actele procedurale efectuate astăzi, 19.07.2018, la sediul FNGCIMM, de către organele abilitate ale statului, fac parte din cadrul unei investigaţii complexe, specializate. Investigaţia vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie în desfăşurarea activităţii FNGCIMM, fiind vizată o perioadă de timp de câţiva ani. Anchetă este în momentul de faţă în plină desfăşurare.

Având în vedere limitele de comunicare publică pe această temă, impuse de specificul acţiunii, dorim să-i asigurăm pe clienţii şi partenerii FNGCIMM că obiectivele strategice, proiectele şi programele aflate în derulare se vor desfăşura conform graficelor stabilite”, arată comunicatul.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din IGPR au efectuat joi 23 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar al PÎCCJ, la birourile şi domiciliile mai multor angajaţi ai FNGCIMM, cercetaţi sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO