Eveniment

Ce spune Klaus Iohannis despre anunţul PSD privind candidatul la prezidenţiale: Să nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara

Ce spune Klaus Iohannis despre anunţul PSD privind...

Autor: Alexandru Costea

22.05.2019, 17:40 4668

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în contextul anunţului care urmează să fie făcut de PSD şi ALDE privind candidatul la prezidenţiale, că tot ce lipseşte este ca un "infractor condamnat pentru fraudarea referendumului să fie candidat la Preşedinţie".

”Nu cred că se va anunţa mare brânză, decât că au pierdut alegerile. (...) Cel mai confortabil mă simt împreună cu românii într-o cursă prezidenţială. Atâta ne mai lipseşte, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Preşedinţie”, a declarat Klaus Iohannis.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în Dolj, că anunţul său privind alegerile prezidenţiale a fost interpretat, el neafirmând decât că va prezenta punctul său de vedere în acest sens. ”Nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara”, a adăugat el.

”Am văzut după declaraţia mea, după interviul meu de ieri (marţi - n.r.) foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candudatura la prezidenţiale după alegerile europarlamentare”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai afirmat că susţine în continuare ca alianţa PSD-ALDE să aibă un candidat comun.

”Cred că vom ajunge la acest rezultat. Aşa că nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara”, a conchis liderul social-democraţilor.

Liviu Dragnea a spus marţi, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidenţialele din toamnă, că PSD se va pronunţa pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO