Eveniment

Ce spune Leonardo Badea, propunerea pentru conducerea ASF: Îmi place să gândesc (a se citi să reflectez), îmi place să citesc, îmi place sa scriu. Îmi plac „oamenii care aduc ploaia”

Ce spune Leonardo Badea, propunerea pentru conducerea...

Autor: Corina Zamfir

15.05.2017, 22:50 371

Leonardo Badea, preşedintele Comisiei de Buget Finanţe din Camera Deputaţilor, este propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al ASF.

“Numele meu este Leonardo Badea, prietenii  îmi spun Leo Badea. Îmi place să gândesc (a se citi să reflectez), îmi place să citesc, îmi place sa scriu. Îmi plac ‘oamenii care aduc ploaia’. Şi nu uit că: ‘Sunt succese care te înjosesc şi înfrangeri care te înalţă.’ (N. Iorga)”. Aşa se descrie Leonardo Badea pe blogul personal.

Leonadro Badea, 42 de ani, este deputat PSD de Dâmboviţa, fiind la al doilea mandat de parlamentar.

El este licenţiat în Finanţe, Asigurări, Burse şi Bănci şi doctor în economie, în domeniu contabilitate.

În perioada 1997-2000 a fost preparator universitare, iar timp de doi ani asistent universitar. Leonardo Badea a mai fost Secretar Ştiinţific al Consiliului Facultăţii şi Secretar Ştiinţific al Consiliului Facultăţii, pentru ca mai apoi să ocupe funcţia de Decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice la Universitatea Valahia din Târgovişte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO