Eveniment

Trei tramvaie s-au ciocnit în Bucureşti. 52 de persoane sunt la spital, jumătate în stare gravă

Trei tramvaie s-au ciocnit în Bucureşti. 52 de persoane sunt la spital, jumătate în stare gravă

Autor: Mediafax

10.05.2012, 08:19 5564


Medicul Bogdan Opriţa a precizat că la Spitalul Floreasca au fost transportate de către echipajele SMURD 20 de victime, la Spitalul Elias au fost duse alte opt şi tot opt au ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), iar un copil a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

De asemenea, 15 persoane au mers singure la spital, dintre care patru la Spitalul de Urgenţă Floreasca, trei la Spitalul Elias şi opt la SUUB.

Medicul Opriţa a mai spus că opt dintre cele 24 de victime care au ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare gravă, având traumatisme cranio-cerebrale, toracice şi multiple traumatisme.


Zeci de persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident în care au fost implicate patru tramvaie, produs în Pasajul Lujerului din Capitală, mai multe ambulanţe fiind la faţa locului pentru a transporta victimele la spitale, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere şi ISU.

Accidentul din Pasajul Lujerului s-a produs la ora 7.25, în Pasajul Lujerului, pe sensul spre Piaţa Presei, fiind implicate trei tramvaie de pe linia 41, un al patrulea reuşind să oprească la timp, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

În cele patru tramvaie se aflau câteva sute de persoane. Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului şi au preluat o parte dintre răniţi, în timp ce mulţi călători care au suferit răni uşoare sau atacuri de panică sunt pe trotuar şi aşteaptă să primească ajutor de la echipele medicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO