Eveniment

Cel puţin patru persoane au fost rănite la Torino, în urma exploziei unui dispozitiv artizanal

Cel puţin patru persoane au fost rănite la Torino, în...

Autor: Andrei Ionascu

01.01.2018, 14:33 12608

Cel puţin patru persoane au fost rănite, luni, la Torino, în urma exploziei unui dispozitiv artizanal plasat într-un coş de gunoi din vecinătatea unui bloc de locuinţe, relatează site-ul publicaţiei La Repubblica.

Incidentul a avut loc imediat după ceremoniile prilejuite de intrarea în noul an. Unda de şoc în urma exploziei a distrus patru maşini parcate şi a spart ferestrele a 30 de locuinţe. Patru persoane au fost rănite de cioburi.

Carabinierii şi pompierii care au intervenit la faţa locului au descoperit alte 12 dispozitive explozive artizanale, un cartuş de calibrul 12 şi 546 de grame de praf piric (n.a. - folosit la focurile de artificii).

Răniţii sunt un marocan de 17 ani, cu probleme la mâna stângă, un italian de 61 de ani, care prezintă escoriaţii şi arsuri la coapsa dreaptă, un italian de 83 de ani, cu răni şi zgârieturi în zona feţei, şi o femeie marocană, de 45 de ani, cu o rană la pomete.

Deocamdată nu au fost oferite informaţii privind natura incidentului sau presupusul autor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO