Eveniment

CFR Călători: Mai multe trenuri anulate din cauza vremii; întârzieri de 90 de minute în Gara de Nord

CFR Călători: Mai multe trenuri anulate din cauza...

Autor: Ana Petrescu

26.02.2018, 09:39 103

CFR Călători anunţă că, din cauza vremii nefavorabile, au fost anulate mai multe trenuri, fiind totodată înregistrate întârzieri de zeci de minute în Gara de Nord din Capitală. 

"Câteva trenuri anulate, cel de Constanţa şi Craiova, dar traficul de pasageri este preluat de alte trenuri. Acum la Bucureşti Nord sunt întârzieri, dar asta e situaţia acum, ea se poate schimba în 10 minute. Întârzierile sunt ale unui tren de la Timişoara, alte două, unul de Craiova, altul de Buzău şi unul de Galaţi, care are întârziere 10 minute", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Predescu, purtător de cuvânt CFR Călători.

La ora transmiterii ştirii, mai multe trenuri au întârziere la Gara de Nord din Capitală, cea mai mare întârziere fiind de 90 de minute, în cazul unui tren care trebuie să ajungă din Craiova.

CFR Călători mai informează, pe pagina de Facebook, că în contextul temperaturilor foarte scăzute şi a avertizărilor meteo de vreme rea trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă, la nivelul sucursalelor Bucureşti, Galaţi, Braşov, Constanţa şi Craiova s-au instituit Comandamente de Iarnă.

Totodată, pe rutele Constanţa - Mangalia, Constanţa - Medgidia - Tulcea Oraş şi Ciulnita - Slobozia Veche se reduce numărul trenurilor, traficul de călători între aceste localităţi urmând să fie preluat de restul garniturilor din grafice. De asemenea, au fost anulate trenuri şi pe rutele Caracal-Corabia, Roşiori Nord - Turnu Măgurele şi Roşiori Nord - Zimnicea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO