Eveniment

CFR: Întârzieri ale trenurilor în Gara de Nord după defectarea sistemului de dirijare a traficului

CFR: Întârzieri ale trenurilor în Gara de Nord după...

Autor: Aurelia Alexa

09.10.2015, 13:21 264

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că trenurile care intră şi pleacă în şi din Gara de Nord au întârzieri la sosire şi îndrumare, după ce au apărut deranjamente electrice produse la sistemul de dirijare a traficului.

"Echipele de intervenţie feroviare sunt pe teren şi desfăşoară deja lucrări pentru remedierea defecţiunilor survenite la instalaţiile de dirijare a traficului. La ora actuală, la intrare în Bucureşti Nord, se asigură circulaţia trenurilor fie prin procedura cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, fie pe bază de ordin de circulaţie", se arată în comunicatul transmis agenţiei MEDIAFAX.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi dau asigurări că toate măsurile operative întreprinse au ca principal scop derularea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO