Eveniment

CGS, cel mai mare operator de outsourcing a angajat 300 de oameni de la începutul anului. „Am recrutat oameni mai specializaţi, cu experienţă profesională, pe salarii de 600 - 700 de euro net pe lună.“

CGS, cel mai mare operator de outsourcing a angajat 300...

Autor: Adelina Mihai

07.09.2016, 16:51 2074

Vladimir Stărescu, country manager: „Am recrutat oameni mai specializaţi, cu experienţă profesională, pe salarii de 600 - 700 de euro net pe lună.“

Furnizorul american de servicii de outsourcing CGS (Computer Generated Solutions) a ajuns la un efectiv de peste 3.100 de angajaţi pe plan local după ce a recrutat 300 de oameni de la începutul anului.

„Probabil că vom mai angaja puţin peste 100 de oameni până la finalul anului. Dintre toate persoanele nou angajate, majoritatea sunt oameni cu expertiză, nu de nivel 1, ci de nivel 1,5 sau 2“, a explicat Vladimir Sterescu, Country Manager în cadrul CGS România.

CGS România are acum şase centre de servicii în Bucureşti, Braşov, Sibiu,Târgu-Jiu, Miercurea-Ciuc şi Galaţi, în care se furnizează servicii de outsourcing în 22 de limbi străine. 

Anul acesta, salariul mediu în cadrul CGS a crescut cu 8%, însă angajaţii recrutaţi pe proiectele noi implementate în acest an au beneficiat de o ofertă salarială cu 10% mai mare decât cei care au lucrat pe proiectele implementate anterior.

„Dacă în trecut implementam mai multe proiecte de suport în limba engleză, care e mai prost plătită, anul acesta am avut multe proiecte pe franceză şi germană şi în zona de suport tehnic am angajat oameni cu cunoştinţe financiare. A crescut nivelul de spe­cializare al oamenilor angajaţi, care nu au doar facultate de profil, ci şi ceva experienţă pro­fesională. Iar aceşti oameni nu sunt re­cru­taţi pe salarii de 450 de euro, ci pe oferte salariale în valoare de 600- 700 de euro net pe lună“, a mai spus Vladimir Ste­rescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO