Eveniment

"Chiar nu ne reproşăm NIMIC!" Iordănescu, reacţie halucinantă după eliminarea României: "E o performanţă că am ajuns aici! Nu mai e Albania de pe vremea lui Dobrin!"

"Chiar nu ne reproşăm NIMIC!" Iordănescu, reacţie...

Autor: Pro Sport

20.06.2016, 00:33 12445
 

România a fost învinsă de Albania, scor 0-1, şi a fost eliminată de la Euro 2016, de pe locul 4 din Grupa A. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sadiku, în minutul 43, după ce a profitat de o serie de gafe defensive, ce au culminat cu ieşirea greşită a lui Tătăruşanu.

Imediat după meci, selecţionerul Anghel Iordănescu a avut un discurs greu de înţeles, în care a vorbit despre imensele progrese făcute de Albania în fotbalul mondial şi de faptul că România s-a autodepăşit prin calificarea în grupele Euro 2016.   "Nu ne reproşăm nimic", spune Iordănescu, înainte să precizeze că singurul lucru care l-a nemulţumit a fost rezultatul.

"Chiar nu ne reproşăm nimic! Regretăm rezultatul, normal... O înfrângere este o înfrângere, venită în faţa Albaniei, care are 21 de jucători care activează în străinătate. Au fost foarte multe momente în care echipa noastră a contrloat jocul. Ne reproşăm că am primit din nou un gol parabil, venit într-un moment în care jocul nu era în favoarea noastră. Am făcut o greşeală în flancul stâng, iar golul a căzut în minutul 44...

În repriza a doua am încercat să revenim în joc şi am împins mult jocul în jumătatea adversă. Dacă e să ne reproşăm ceva, e că nu am marcat. Nu pot să fiu supărat pe jucătorii noştri. Trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt!


Continuarea pe Pro Sport

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO