Eveniment

Cine este Viorica Dăncilă, posibila variantă PSD pentru funcţia de premier

Cine este Viorica Dăncilă, posibila variantă PSD...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

16.01.2018, 13:10 1507

Europarlamentarul Viorica Dăncilă ar putea fi varianta PSD pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose, această posibilitate fiind discutată în CEx PSD, la ora transmiterii ştirii, după ce Ecaterina Andronescu- o altă variantă luată în discuţie- a refuzat din start propunerea.

Potrivit unor surse politice, la ora transmiterii în şedinţa CEx se discută varianta Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier.

Viorica Dăncilă este eurodeputat, membru al Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European. Ea a mai avut un mandat de europarlamentar între 2009-2014.

Dăncilă este o apropiată a liderului PSD Liviu Dragnea, aceasta fiind susţinută de Dragnea pentru poziţia de şef al delegaţiei europarlamentarilor români în Parlamentul European, funcţie pe care o ocupă în prezent.

Mai mult, Dăncilă vine din judeţul Teleorman, acolo unde a deţinut funcţia de lider al Organizaţiei de Femei PSD Videle şi a fost consilier judeţean.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO