Eveniment

Cioloş despre prezenţa la Antena 3: Sunt anumite plante care cresc în mocirlă, iei cizme, faci duş

Cioloş despre prezenţa la Antena 3: Sunt anumite plante...

Autor: Gabriel Pecheanu

06.12.2016, 17:00 932

Prezent la o dezbatere organizată de Grupul pentru Dialog Social, premierul a fost întrebat de filosoful Gabriel Liiceanu dacă prin prezenţa la Antena 3 nu cauţionează politica editorială a postului, care, de pildă, l-a ''linşat'' pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, persoană ''cu ceva angelic care a acceptat să fie crucificat''.

Cioloş a explicat că merge la invitaţia altui moderator şi că a mai fost doar o singură dată la acest post.

''Mă duc în primul rând din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, se uită la acel post, se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acel post şi care nu primesc alt gen de informaţii decât informaţiile pe care le dau oamenii care se repetă la acel post. Cred că acei oameni au dreptul să audă şi punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat, punct de vedere pe care dacă-l exprim pe alte canale nu ajunge la ei sau ajunge foarte puţin'', a argumentat el.

Şeful Executivului a apelat apoi la o figură de stil.

''Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă şi că nu poţi să-ţi faci meseria correct dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, iei cizme de cauciuc ca să nu te murdăreşti complet sua faci un duş după aceea, dar trebuie să-ţi asumi şi partea asta'', a concluzionat Cioloş.

Premierul Dacian Cioloş participă marţi la emisiunea ''Sinteza zilei'' de la Antena 3.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO