Eveniment

CJ Cluj investeşte peste 25 mil. lei în modernizarea a 38 km de drumuri judeţene

CJ Cluj investeşte peste 25 mil. lei în modernizarea a...

Autor: Laurentiu Cotu

06.06.2018, 17:25 187

Consiliul Judeţean Cluj a demarat un proiect de infrastructură de 25,2 mil. lei (5,4 mil. euro), fără TVA, pentru modernizarea şi reabilitarea a 38,3 km din drumul judeţean DJ 109A, pe sectorul Chinteni-Panticeu-Recea Cristur- Dealul Jurcii. Lucrările vor fi executate de asocierea dintre companiile Kiat Group Construct, Tehnic Asist şi Damar Consult, într-o perioadă de maxim 24 de luni.

’’Modernizarea acestui drum judeţean are o importanţă aparte întrucât deserveşte comune din zona metropolitană Cluj şi o parte a judeţului extrem de intens circulată. Totodată, acesta face legătura cu Drumul Bistriţei, un proiect major pe fonduri europene de modernizare a altor 85 de kilometri’’, a spus Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Drumul judeţean DJ 109A este inclus în programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene, lucrări finanţate din creditul de 50.000.000 de euro, angajat în acest scop de Consiliul Judeţean Cluj.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO