Eveniment

Cluj: Peste 1.700 de persoane au primit asistenţă medicală în cele patru zile de Festival Untold

Cluj: Peste 1.700 de persoane au primit asistenţă...

Autor: Vasile Magradean

07.08.2017, 12:51 2177

Potrivit unui comunicat al structurilor clujene din subordinea MAI – IPJ, ISU, Jandarmenria, transmis, luni, amenzile aplicate pe durata festivalului se ridică la aproape 100.000 de lei.

„În domeniul situaţiilor de urgenţă, 1.716 persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patrulează în toate locaţiile unde au loc activităţi ale festivalului. În 44 cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecţiunile înregistrate în general au fost remediate pe loc. Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 92.937 lei şi 20 avertismente scrise”, se arată în documentul citat.

De asemenea, au fost înregistrate 45 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unităţilor de Parchet competente.

Asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică a implicat angrenarea a peste 1.200 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi piloţi ai Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca.

Anul trecut au avut nevoie de îngriji medicale un număr de 1.640 de persoane, din care 35 au fost transportate la spital.

Cea de-a treia ediţie a festivalului Untold s-a desfăşurat în Cluj-Napoca în perioada 3 – 6 august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO